May 16-17, 2015
Featuring members of the Vancouver Inter-Cultural Orchestra with special guests from Taiwan’s Little Giant Chinese Chamber Orchestra, in preparation for VICO’s debut Ontario tour.
Anyone interested is welcome to come to observe.
Address: 1957 Venables st. Vancouver.
Studio is the garage in the back of the house, accessing from the side of the house.
May 16, Vancouver
|Open Rehearsal (1): 11am-2:30pm – at Bernard studio, 1957 Venables st. (Garage in the back)
Set up & tuning after 10:45am
11:00am-11:30am Er-quan (30 min)
11:30-11:40am change percussion set up, tuning
11:40am-12:40pm Eagle Flies to Mountain (60 min)
1:00-2:00pm Axiom Praxis (60 min)
2:00-2:30pm Because – no conductor (30 min)
|Open Rehearsal (2): 3:30-7:00pm – at Bernard studio, 1957 Venables st. (Garage in the back)
3:30-3:45pm change percussion set up, tuning
3:45-4:15pm Ba Ban (30 min)
4:20-5:10pm Crossover (50 min)
5:30-6:20pm Amis – no conductor (50 min)
May 17, Vancouver
|Open Rehearsal (3): 11:45am-2:00pm – at Bernard studio, 1957 Venables st. (Garage in the back)
11:30am door opens for warm up
11:45am-12:45pm Dragon Boat (60 min)
12:45am-1:00pm change percussion set up, tuning
1:00-2:00pm Ma Chao (60 min)
|Open Rehearsal (4): 3:00-6:30pm – at Bernard studio, 1957 Venables st. no conductor
The time for each piece may become shorter, and the rehearsal may finish earlier.
3:00-3:20pm Song of Joy (20 min)
3:25-3:50pm Beaming with Joy (25 min)
3:55-4:25pm Freylakh (30 min)
4:30-5:00pm Bengalila (30 min)
5:30-6:30pm Run all small ensemble pieces: Crossover, Bengalila, Beaming, Amis, Freylakh, Because, Song of Joy, Double Happiness